Werken bij

Werken met plezier
Spiering heeft gedreven en enthousiaste vakmensen in dienst. Van installatiemonteurs tot projectleiders. Belangrijkste vereiste: dat je plezier hebt in je werk. We helpen onze mensen om zich verder te ontwikkelen en stimuleren dat ook.

Monteur camerasystemen & telefonie

Het bedrijf
Spiering Beveiligingstechniek is een erkend beveiligings- en brandmelddetectiebedrijf. Wij projecteren brandmeld-, inbraak- en ontruimingsinstallaties conform de geldende BORG/NEN normen. Wij bieden tevens voor elke organisatie geschikte oplossingen op het gebied van toegang-, camerasystemen en telefonie.

Doel van de functie
Geen dag is hetzelfde, de ene dag monteer je camera’s of communicatie installaties, de andere dag help je klanten op afstand met hun systeem; je bent voor klanten een aanspreekpunt waar ze terecht kunnen met problemen; je lost zelfstandig storingen op en je draagt zorg voor de naleving van de veiligheidsvoorschriften Arbowetgeving; tot slot ben je verantwoordelijk voor de juiste gebruik van de ter beschikking gestelde materialen, gereedschappen en vervoersmiddelen.

De functie eisen

 • MBO 4 diploma richting Elektrotechniek
 • Diploma Monteur Beveiligingsinstallaties
 • Ervaring of affiniteit met Panasonic
 • Ervaring in of affiniteit met VoIP-installaties
 • Certificaat VCA
 • ECDL of vergelijkbaar
 • Klantgericht met een flexibele instelling
 • Het verkrijgen van een ‘Verklaring omtrent gedrag NP’ is noodzakelijk

Het aanbod:

 • Zeer goede primaire en secundaire voorwaarden
 • Auto, laptop en telefoon
 • Prettige werksfeer binnen een dynamische organisatie
 • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen

Solliciteren
Stuur jouw CV met jouw motivatiebrief naar personeelszaken@spiering.nl. Per post kan ook, naar Spiering Beveiligingstechniek B.V., t.a.v. Personeelszaken, Kleermakerstraat 53, 1991 JL  VELSERBROEK. Neem voor meer (bedrijfs)informatie contact op met onze afdeling Personeelszaken, telefoon: 023 513 3333.

Zelfstandig Elektromonteur

Het bedrijf
Spiering Installatietechniek is een erkend, veelzijdig installatiebedrijf, met specialisten op het gebied van brandmeld-, inbraak- en ontruimingsinstallaties, Klimaatsystemen, Elektrotechnische systemen, Datanetwerken en Engineering & Ontwerp. Wij bieden totaaloplossingen voor de utiliteitssector, industriesector, woningbouw en renovatie.

De functie
Als zelfstandig elektromonteur werk je veelal op locatie bij opdrachtgevers. Je kunt zelfstandig installeren, monteren, inbedrijfstellen, opleveren en onderhouden van elektrotechnische installaties; je voert controles uit en past zo tekeningen en schema’s aan; je stemt jouw werk af met jouw leidinggevende; je draagt zorg voor de naleving van de veiligheidsvoorschriften Arbowetgeving en je bent verantwoordelijk voor de juiste gebruik van de ter beschikking gestelde materialen, gereedschappen en vervoersmiddelen.

De functie eisen

 • MBO diploma (tenminste niveau 3/4) richting elektrotechniek
 • 4-5 jaar werkervaring als zelfstandig monteur
 • Diploma Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties is een pré
 • Certificaat VCA
 • Rijbewijs (eventueel met B, BE of B+)
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Klantgericht met een flexibele instelling
 • Je kunt goed zelfstandig werken in een team

Het aanbod

 • Dienstverband voor bepaalde tijd, met de intentie te komen tot een vast dienstverband.
 • Goede primaire en secundaire voorwaarden
 • Auto, telefoon
 • Prettige werksfeer binnen een dynamische organisatie
 • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen

Solliciteren
Stuur jouw CV met jouw motivatiebrief naar personeelszaken@spiering.nl. Per post kan ook, naar Spiering Installatietechniek B.V., t.a.v. Personeelszaken, Kleermakerstraat 53, 1991 JL VELSERBROEK. Neem voor meer (bedrijfs)informatie contact op met onze afdeling Personeelszaken, telefoon: 023 513 3333.

Zelfstandig Service Technicus

Het bedrijf
Spiering Installatietechniek is onderdeel van Mega Elektra. Wij zijn een erkend, veelzijdig installatiebedrijf, met specialisten op het gebied van brandmeld-, inbraak- en ontruimingsinstallaties (Spiering Beveiligingstechniek), Koude- & Klimaatinstallaties (Randstad Klimaatgroep), Elektrotechnische systemen, Datanetwerken (Spiering Installatietechniek) en Engineering & Ontwerp. Wij bieden totaaloplossingen voor de utiliteitssector, industriesector, woningbouw en renovatie.

De functie
Als zelfstandige service technicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, onderhouds-werkzaamheden en het oplossen van storingen aan werktuigbouwkundige installatie. Je stemt de werkzaamheden af met de klant en biedt de klant oplossingen voor verbetering van de installatie. Je bent in staat periodiek inspecties uit te voeren en je bent bereid mee te draaien in 24/7 dienst. Je hebt kennis van en ervaring met meet- en regeltechniek, ook voor grote bedrijfsinstallaties. Je bent analytisch en probleemoplossend ingesteld en je bent flexibel en klantgericht.

Functie eisen
Je beschikt over:

 • Afgeronde middelbare technische opleiding in de werktuigbouwkunde of klimaattechniek op niveau 4 b.v. opleiding Servicetechnicus Installatietechniek
 • Meet- en regeltechnische opleiding
 • Diverse vakgerichte opleidingen b.v. praktisch meten, regelingen in cv- en luchtbehandelingsinstallaties, elektrisch schakelen, gastechniek
 • VCA VOL diploma
 • Ruime aantoonbare werkervaring in soortgelijke functie
 • In bezit van B/E rijbewijs

Het aanbod
Wij bieden je functie met voldoende uitdagingen, mogelijkheden om vakgerichte trainingen te volgen, een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Metaal & Techniek.

Solliciteren
Stuur jouw CV met jouw motivatiebrief naar personeelszaken@spiering.nl. Per post kan ook, naar Spiering Installatietechniek B.V., t.a.v. Personeelszaken, Kleermakerstraat 53, 1991 JL  VELSERBROEK. Neem voor meer (bedrijfs)informatie contact op met onze afdeling Personeelszaken, telefoon: 023 513 3333.

Monteur brandmeldinstallaties

Het bedrijf
Spiering Beveiligingstechniek is een erkend beveiligings- en brandmelddetectiebedrijf en wij projecteren brandmeld- en ontruimingsinstallaties conform de geldende NEN normen. Wij bieden tevens voor elke organisatie geschikte oplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging en telefonie;

Doel van de functie
De monteur brandmeldinstallaties voert zelfstandig installatie-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden uit aan brandmeldinstallaties. Hierbij streeft de monteur brandmeldinstallaties naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en hij stemt de werkzaamheden af met de leiding.

Taken en verantwoordelijkheden
Technisch:
Zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van alle brandmeldinstallaties volgens gegeven specificaties en planning. Up-to-date houden van de benodigde vakkennis. Controleert en test de eigen werkzaamheden. Afhandelen van storingen aan installaties. Verrichten van (preventief) onderhoud in het kader van het vastgestelde onderhoudsprogramma.

Organisatorisch:
Verzorgen van de technische voorbereiding van het werk en de organisatie op de werkplek. Deelname aan het werkoverleg en toolboxmeetings. Melden van afwijkingen tijdens de uitvoering van een project, signaleren en bewaken van meer- en minderwerk. Terugkoppeling over uitvoering van de werkzaamheden naar de direct leidinggevende. Aanvragen/bestellen van extra benodigd materiaal. Verricht storingsdiensten.

Klantencontact & Administratie:
Informeren van en afstemmen met opdrachtgever of leidinggevende op het project. Ontvangst, controle en aftekenen van geleverde materialen op een project. Invullen en tijdig inleveren van werkbonnen. Opdrachtbonnen schrijven en laten ondertekenen door de opdrachtgever.

Veiligheid en materiaal:
Zorgen voor orde en netheid op de werkplek. Zorgvuldig/correct gebruik van beschikbaar gesteld gereedschap en andere productiemiddelen. Signaleren en melden van onveilige werksituaties. Voldoen aan normen voor gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).

Kennis, vaardigheden en opleidingen
De monteur brandmeldinstallaties is flexibel, wijzigt van aanpak als een voorgaande aanpak niet tot het gewenste resultaat leidt. Hij hanteert hoge kwaliteitsnormen binnen het eigen werk en draagt bij aan een goede communicatie en samenwerking in een team. Hij is in staat het eigen werk(proces) te structureren en signaleert tijdig verstoringen in de voortgang.

De kennis dient naar inhoud en niveau gelijkwaardig te zijn aan MBO, aangevuld met het diploma Installatiedeskundige Brandmeldinstallatie. Het hebben van en/of het willen behalen van het diploma Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties is een absolute pré. Het verkrijgen van een ‘Verklaring omtrent gedrag NP’ is noodzakelijk.

Arbeidsvoorwaarden
De functie is op fulltime basis en het salaris valt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, binnen de salarisgroep D/5 van de CAO voor de technische installatiebranche.

Solliciteren
Reageren kan via personeelszaken@spiering.nl, of per post naar Spiering Installatietechniek B.V., t.a.v. Personeelszaken, Kleermakerstraat 53, 1991 JL Velserbroek. Voor meer (bedrijfs)informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken, telefoon: 023 – 513 3333.