Camera observatie

Een CCTV systeem (close circuit) is tegenwoordig vaak een onmisbaar element in een bedrijfspand, school, woongebouw, openbare ruimte of productieproces. Het rendement van deze installaties is vaak indirect: hangjongeren met de bijbehorende vervuiling ‘s avonds rond uw pand vinden het niet fijn dat hun activiteiten worden gefilmd. Ervaring leert ons dat door het gebruik van een CCTV systeem zwerfvuil rond woongebouwen met 80% verminderd.

Wij leveren een compleet assortiment camera’s, monitoren, digitale opnameapparatuur, netwerk en infraroodverlichting. Tevens kunnen wij de beelden doorzenden naar smartphones. Met onze huismerken Panasonic en Artec hebben wij voor iedere situatie de juiste oplossing. Voor winkels hebben wij d.m.v. CCTV een klantentelsysteem van ons huismerk Panasonic.

IP Camerabewaking
Met Cameramanager, bewaking van Panasonic via de cloud heeft u volledige toegang tot de 24-uurs camerabewaking vanaf uw pc, laptop, tablet of smartphone. Klik hier voor meer informatie.

Tijdelijke camerabewaking
Verzekerd zijn van tijdelijke beveiliging waar en wanneer ú dat wilt? Met de Big Eye bent u verzekerd van 24/7 tijdelijke camerabewaking op uw (bouw) project. Klik hier voor meer informatie.

-->