Keuringen

Veel ongevallen en branden ontstaan door slecht onderhouden elektrische installaties, materialen en/of gereedschappen. De Arbowet en ook verzekeringsmaatschappijen stellen het voldoen aan de wettelijke voorschriften als harde eis. Voldoet u hier niet aan, dan bent u als werkgever aansprakelijk en keert de verzekeringsmaatschappij vaak niet uit. Los van de menselijke aspecten, kunnen de kosten van een ongeval enorm oplopen.

Voor laagspanningsinstallaties is de Arbowet uitgewerkt in de NEN 3140. Hierin staan alle voorschriften vermeld waaraan u moet voldoen. Het periodiek keuren van elektrische installaties, machines en gereedschappen is daar een onderdeel van. Door deze keuringen bent u verzekert van een deugdelijke werking en weet u dat u aan de voorschriften voldoet.

Spiering heeft de kennis en specialismen in huis om dit voor u te verzorgen. Weet u niet precies aan welke normen u moet voldoen? Aarzel dan niet om ons te bellen. Samen met u inventariseren wij de risico’s en voorschriften en stellen een plan van aanpak op. Bel ons op 023-513 33 33 of mail ons:info@spiering.nl.

-->