Professionele stemteksten

Teksten (berichten) professioneel laten inspreken? Spiering Beveiliging & Telecom verzorgd professionele teksten en wachtmuziek in samenwerking met Dedacom.

 

Voice Response Recordings
Voor een fractie van de aanschafprijs van een telefooncentrale spreekt Spiering de systeemteksten professioneel in. Bij ons bent u verzekerd van betaalbare en heldere stemproducties.

 

Werkwijze:
Welkomst-, keuzemenu- en voicemailteksten; elke tekst wordt door een tekstschrijver nagekeken en eventueel aangepast en/of standaard gemaakt. Een A-stem spreekt vervolgens de tekst in de studio in. Editors halen storende geluidjes uit de prompts en voegen de juiste stiltes in. De productie wordt uiteindelijk in een, afhankelijk van de centrale, pasklaar dataformaat gezet, zodat deze direct kan worden ingeladen.

 

Stemgarantie:
De A-stem van de eerste productie spreekt ook de updates in, zo wordt er in het telefoonsysteem één lijn aangehouden. Er wordt een ‘huisstem’ gecreëerd, die bij afwezigheid (bijvoorbeeld wegens ziekte) tijdelijk wordt vervangen door een vergelijkbare stem. Deze spreekt de teksten identiek in, op dezelfde toonhoogte, met dezelfde intonatie. Wanneer de huisstem weer beschikbaar is vindt kosteloos opnieuw inspraak en aflevering van de teksten plaats. Deze stemgarantie is ook van toepassing op het inspreken van een losse prompt.
NB: Het stemaanbod is onbeperkt wat betreft taal en dialect.

 

Marketing on Hold (Music on hold)
Een wachtstandproductie informeert of vermaakt relaties in de wachttijd aan de telefoon. De informatie wordt ingesproken in de studio en gemixt met muziek. Een gemiddelde wachtstandproductie bevat 6 minuten audio, inclusief 12 boodschappen. Dit kunnen standaard wachtberichten zijn, afgewisseld met berichten die naar de internetsite verwijzen of een alternatief telefoonnummer geven. Wij leveren voor Music on Hold zowel main stream music als custom made music, in alle stijlen. Er wordt over de muziek een wachtexcuus gemixt als: ‘Een ogenblik geduld alstublieft, wij zijn u zo spoedig mogelijk van dienst’. Natuurlijk kunt u Music on Hold ook zonder mededelingen geleverd krijgen; het ‘wachtstandmuziekje’, naar uw wens.

Voor stem voorbeelden ga naar de Dedacom website.
Stuur uw teksten naar telecom@spiering.nl.

-->