Oplossingen

Branddetectie

Als volledig gecertificeerd branddetectiebedrijf zijn wij een erkende partij om uw brandmeldsystemen en ontruimingsinstallaties te verzorgen.

Service, onderhoud & keuringen

Om de levensduur en werkzaamheid van al onze installatietoepassingen te kunnen optimaliseren, is regelmatig onderhoud van groot belang. Correctief, preventief en geprogrammeerd. Ook zorgen wij voor de keuringen, zodat u verzekerd bent van een deugdelijke werking en dat u aan de voorschriften (NEN3140/Arbowet) voldoet.

Energiebesparing & milieu

Wij zijn een betrokken partner als het gaat om maatregelen op het gebied van milieubescherming en energiebesparing. Als duurzame installatiepartner bieden wij een pakket met analyse van het energieverbruik tot het leveren en installeren van systemen. Maatregelen die ertoe leiden dat u bespaart en duurzaam en milieuvriendelijk onderneemt en leeft.

Ontwerp & engineering

Behalve als installateur worden wij steeds vaker ingeschakeld als adviseur. Bijvoorbeeld voor het installatietechnisch invullen van een nog te realiseren gebouw of voor het aanpassen van bestaande systemen bij complexe renovaties en verbouwingen.

Elektrotechniek

Wij realiseren alle bedrading en bekabeling die u nodig heeft om uw pand of woning te voorzien van licht. Ook zorgen we voor de voeding om uw apparaten en machines te laten werken. Wij ontwerpen met u een installatie waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Beveiliging & inbraak

De trend om personen, eigendommen en gebouwen steeds strikter te beveiligen, vraagt om intelligente elektrotechniek. Spiering is actief op het gebied van toegangsbewaking, inbraakbeveiliging, brandveiligheid en camera-bewaking.