Over ons

Omdat wij specialisten hebben op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, datanetwerken en energiebesparing kunnen wij u een totaaloplossing bieden. Een totaaloplossing, waarbij de diverse technische maatregelen naadloos op elkaar aansluiten en waar mogelijk elkaar versterken.

Wij hebben de faciliteiten in huis om voor u de juiste installatie te ontwerpen. Zo kunnen wij vanaf het begin rekening houden met alle mogelijke toepassingen en ervoor zorgen dat alles optimaal op elkaar aansluit.

Wij denken in duurzame oplossingen die toegevoegde waarde leveren en tegelijk betaalbaar zijn. Wij hanteren zorgvuldigheid ten aanzien van klanten, personeel en het milieu. Hebben respect voor elkaar en komen afspraken na. Daar staan wij voor en daar gaan wij voor. 

Per 1 juli 2020 zijn Fortezza Security Solutions | Nexton en Spiering Beveiligingstechniek | Nexton onder 1 dak verdergegaan. Afgelopen jaar hebben wij op de achtergrond deze samenwerking voorbereid. Zo hebben we de serviceafdeling samengevoegd, diverse projecten gezamenlijk succesvol opgeleverd, geïnvesteerd in nieuwe ERP software en zijn we gestart met onze eigen interne opleiding voor nieuwe monteurs.